İBRAHİM AĞA İLKÖĞRETİM OKULU TÖRENLE AÇILDI

İBRAHİM AĞA İLKÖĞRETİM OKULU TÖRENLE AÇILDI

Doğubayazıt Çiftlik köyünde Baran Çoktin tarafından yaptırılan “İbrahim Ağa İlköğretim Okulu” törenle açıldı. Doğubayazıtlı işadamlarımızdan BC Grup Yönetim Kurulu Başkanı Baran Çoktin’in yaptırdığı “İbrahim Ağa İlköğretim Okulu”nun açılışına Ağrı Valisi Dr. Mehmet Tekinarslan, Doğubayazıt Kaymakamı Karahan Daştan, Ağrı Defterdarı Nazım Kaya, İl Milli Eğitim Müdürü Fatih Başak, İl Sağlık Müdürü, İl Genel Meclis Başkanı Kenan Alkan, Doğubayazıt Belediye Başkan Vekili Ekrem Müftüoğlu, Belediye Meclis Üyeleri, Sivil Toplum Kuruluş Temsilcileri, Kurum Müdürleri, BC Grup Başkanı Baran Çoktin, Ömer Çoktin, Bişar Çoktin, İşadamları İbrahim Çoktin, Mehmet Çoktin, Ahmet Köroğlu, Ahmet Alkan ve çok sayıda Doğubayazıtlı katıldı.

Açılışta konuşan Ağrı Valisi Mehmet Tekinarslan, ilçede eğitim alanında önemli yatırımlar gerçekleştiğini belirterek, öğrencilerin eğitimi için okul yaptıran iş adamı Çoktin ailesine ve bu konuda yatırım yapan herkese teşekkür etti. İşadamı Çoktin ise yaptığı konuşmada, okulun hizmete girecek olmasından mutluluk duyduğunu vurgulayarak, bu tür yatırımları yapmaya devam edeceklerini belirtti ve hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Konuşmaların ardından törene katılan Vali ve diğer davetliler, açılış kurdelesini keserek, okulda incelemelerde bulundu. Açılış töreninden sonra okul gezildi, daha sonra davetlilere Butik Ertur Hotel’de yemek verildi.

BC Grup Yönetim Kurulu Başkanı Baran Çoktin ve kardeşleri, 2010 yılında da ilçe merkezinde “Hasan Çoktin Cumhuriyet İlköğretim Okulu’nu” yaptırmıştı.

BCM HOLDING

Bize Ulaşın

İletİŞİM