HASAN ÇOKTİN CUMHURİYET İLKÖĞRETİM OKULU TÖRENLE AÇILDI

HASAN ÇOKTİN CUMHURİYET İLKÖĞRETİM OKULU TÖRENLE AÇILDI

Hemşehrimiz işadamı BC Grup Yönetim Kurulu Başkanı Baran Çoktin ve kardeşleri tarafından ilçemize yaptırılan Hasan Çoktin Cumhuriyet İlköğretim Okulu, çok sayıda davetlinin katılımı ile törenle açıldı. Açılışa Ağrı Valisi Ali Yerlikaya, Doğubayazıt Kaymakamı Hüseyin Yılmaz, 1. Mekanize Tugay Komutan Vekili, Belediye Başkan Vekili Aydın Alkan, Cumhuriyet Başsavcısı Hakan Dündar, Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Mustafa Zeybek, Ağrı Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü, STK temsilcileri, öğretmenler, öğrenciler, çok sayıda davetli ve ilçe halkı katıldı.

Törende bir konuşma yapan şirket Yönetim Kurulu Başkanı Baran Çoktin, böyle bir eğitim kurumunu Doğubayazıt’a kazandırmaktan ailesi ve şirketi adına mutluluk duyduklarını belirterek, “Bu tür yatırımlarımıza devam edeceğiz. Okul, ilçemize ve eğitim görecek evlatlarımıza hayırlı ve uğurlu olsun” dedi. Ağrı Valisi Ali Yerlikaya ise konuşmasında, Çoktin ailesine teşekkür ederek, “BC Group Yönetim Kurulu Başkanı Baran Çoktin ve kardeşlerinin yaptırmış olduğu okulun Doğubayazıt halkına ve bu okulda okuyacak çocuklarımıza hayırlı olmasını dilerim” dedi.

Açılış töreninde Ağrı Valisi Ali Yerlikaya ve Kaymakamımız Hüseyin Yılmaz, işadamı Ömer Çoktin ve şirket Yönetim Kurulu Başkanı Baran Çoktin’e şilt verdi.

BCM HOLDING

Bize Ulaşın

İletİŞİM