BARAN ÇOKTİN DOĞUBAYAZIT’TA

BARAN ÇOKTİN DOĞUBAYAZIT’TA

Hemşehrimiz hayırsever iş insanı BC Yönetim Kurulu Başkanı Baran Çoktin, bayramı eş, dost ve akrabaları ile birlikte geçirmek üzere geldiği Doğubayazıt’ta hasret gideriyor. Kendisiyle ziyaret edip, görüş alışverişinde bulunduğumuz Baran Çoktin, daha güzel bir şekilde şehrin iyileştirilmesi için ne yapılması gerektiği hakkında değerlendirmelerde bulundu. Doğubayazıt'ın daha yeşil ve daha güzel olduğunu görmek mutluluk veriyor.

Eğitime yaptıkları yatırımlar ile Türkiye gündeminde bulunan ve bunun dışında BC Group tarafından yeşillendirme için yapılan yatırım büyük takdir görüyor.

KARŞILANAN HİZMETLER MEMNUNİYETLE DEVAM EDİYOR.

Memnuniyetlerini dile getiren vatandaşlar, “Başta Doğubayazıt şehir merkezi, akabinde İshak Paşa Sarayı yolu ve köylerin çoğu büyük yatırımla yeşillendirildi. Kazançlarının önemli bir kısmını Doğubayazıt için harcamaları çok önemli bir vefa hizmetidir. Doğubayazıt'ın ana caddelerinin tamamına binlerce fidan dikilmesi, fidanların bakımının da aynı şekilde titizlikle yapılması, bizler bu hizmetlere her daim minnettar olacağız” dediler.

DİKTİĞİN FİDANLARI KORU

BC Group, bu uygulamayı fidan dikmede de gösteriyor. Çünkü binlerce fidanlar dikildiği gibi bu fidanların bakımı, sulanması da bizzat Çoktin kardeşler tarafından yapılıyor. Onlar da biliyor ki iş yetkili birime kalırsa fidanlar da susuzluktan kurur. O sebeple yaptıkları hizmetlerin kalıcı olması için ellerinden gelen her fedakarlığı yapıyorlar.

BAYRAM NEDENİYLE BARAN ÇOKTİN, KUTLAMA MESAJI DA GÖNDERDİ.

“Bayramlar berekettir, umuttur, özlemdir. Bir Kurban Bayramı’na daha kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bayram ile seviniyoruz. Kardeşliğin doğduğu, sevgilerin birleştiği, bayramların en güzel ve hayırlısını diliyorum hemşehrilerime. En güzel anıları birlikte paylaşmak dileğiyle, en güzel hatıraları bu bayramda tazelemek dileğiyle, Kurban Bayramınızı içtenlikle kutluyorum.”

BARAN ÇOKTİN’E ESENLİKLER DİLİYORUM.

BCM HOLDING

Bize Ulaşın

İletİŞİM